Сільські й селищні голови області підвищують кваліфікацію

Сільські й селищні голови області підвищують кваліфікацію

В обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проходить підвищення кваліфікації голів сільських, селищних рад за професійною програмою для посадових осіб органів місцевого самоврядування. Про це «Новій Добі» повідомили в ОДА.

Нова стратегія розвитку української держави передбачає забезпечення сильного самоврядування шляхом державної підтримки її регіонів. Діяльність посадових осіб місцевого самоврядування, яка пов’язана з підготовкою та реалізацією конкретних управлінських рішень, потребує здобуття відповідних знань, умінь і практичних навичок.

Запропонована професійна програма містить модулі навчання, пов’язані з економічними, історичними, філософськими, політичними, іншими не менш важливими питаннями, соціологією та психологією міжособистісного спілкування тощо.
При формуванні програми враховано різний рівень освітньої підготовленості та практичного досвіду слухачів. Це пов’язано з різницею в терміні закінчення різних навчальних закладів, що певним чином визначає відмінний обсяг набутих професійних знань та навичок. Саме тому, на переконання директора Центру Сергія Демченка, особливого значення в регіоні набуває системне підвищення професійної компетентності голів сільських, селищних рад.

Професійна програма підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування для голів сільських, селищних рад побудована за модульним принципом і передбачає підвищення професійної компетентності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x