Олег Свинарчук: «Все лише починається»

Олег Свинарчук: «Все лише починається»

«Солідарність» на Черкащинні набирає обертів. Так, на першій конференції Черкаської обласної організації, делегати проголосували за створення 20 районних осередків та міських організацій у містах Золотоноша, Ватутіне, Сміла, Канів та Умань. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

За словами депутата міської ради від «Солідарності» Ольги Колісник, кожен член партії має ідею та мету.

– Моя основна ідея це те, що маю бути відповідальною. В першу чергу перед людьми, які звертаються до мене по допомогу. Я маю відповідати за себе, за своє життя, за ухвалені мною рішення в міській раді, – зазначила Ольга Колісник.

Нині партія орієнтується на позачергові вибори сільських голів у 10 населених пунктах Черкащини, що мають відбутися вже у жовтні. Та не забули й про місцеві вибори 2015 року та дострокові парламентські вибори, які, цілком ймовірно, відбудуться цієї осені. Саме тому, суттєва увага, нині, приділяється кадровому резерву партії. Депутат міської ради, член «Солідарності» Юрій Сас наголосив на тому, що в партію залучатимуть справжніх професіоналів та патріотів. В свою чергу голова обласної організації партії «Солідарність», депутат міськради Олег Свинарчук подякував партійцям і закликав активно долучатися до роботи.

– Все лише починається! І з точки зору ідеї, креативу і з формування іміджу партії. Будь ласка, долучайтесь до тих процесів, що зараз відбуваються, – наголосив Олег Свинарчук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x