Черкащани домовилися із керівництвом КП «Кременчук Інвест» про подальшу співпрацю

Черкащани домовилися із керівництвом КП «Кременчук Інвест» про подальшу співпрацю

КП «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради» і КП «Кременчук Інвест» підпишуть Меморандум про співпрацю. Про це комунальні підприємства домовилися під час нещодавнього візиту черкаської делегації у Кременчук. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської обласної ради.

Для обміну досвідом до КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» робочий візит здійснив т.в.о. директора новоствореного черкаського Агентства Євгеній Глєбов разом з радниками Голови обласної державної адміністрації Андрієм Бєліковим та Юрієм Піднебесним.

Під час переговорів директор КП «Кременчук Інвест» Андрій Мельник розповів про роботу свого підприємства, взаємодію з депутатським корпусом, державними органами, органами самоврядування та підприємцями. Обговорювалися питання, пов’язані з виконанням програм, наданням інформаційних послуг підприємцям, промисловцям та іншим категоріям громадян.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради» було створено з метою набуття позитивних тенденцій і зрушень у процесі залучення іноземних інвестицій в економіку регіону. Його основним завданням є всебічна адміністративна, консультативна та інформаційна підтримка у сфері інвестиційної діяльності, плануванні, забезпеченні ефективності здійснення господарської діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x