На 41 сесії Драбівської районної ради обговорили питання обороноздатності на території району

На 41 сесії Драбівської районної ради обговорили питання обороноздатності на території району

Сьогодні, 31 липня 2014 року відбулась 41сесія Драбівської районної ради, яку провів її голова Володимир Дзега. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Драбівської РДА.

У роботі сесії взяли участь голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко, голова районної державної адміністрації Сергій Поволоцький, військовий комісар Золотонісько-Драбівського об’єднаного міського військового комісаріату Вадим Кравецький, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники районних служб та сільськогосподарських підприємств району, сільські,селищні голови, представники правоохоронних органів, засобів масової інформації, громадськості Драбівщини.

Перед розглядом питань порядку денного голова районної ради Володимир Дзега оголосив хвилину мовчання в пам’ять про загиблих військовослужбовців, рядових і офіцерів – учасників антитериростичної операції в Донецькій і Луганській областях, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, а також мирних жителів, які стали жертвами терористів на сході України. Потім, згідно з Регламентом районної ради, перед початком сесії із зверненнями та інформаціями виступили депутати районної ради.

Після цього народні обранці приступили до обговорення питань, винесених на пленарне засідання сесії. Найважливішими з них стали затвердження Програми формування, матеріально-технічного забезпечення та обороноздатності загону оборони на території Драбівського району та Районної комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення регіонального матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2014-2015 роки. Розглянувши і детально обговоривши проекти програм, заслухавши інформацію військового комісара Золотонісько-Драбівського об’єднаного міського військового комісаріату Вадима Кравецького, депутати районної ради прийняли відповідні рішення.

У ході роботи депутати також внесли зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2014 рік», районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки та деяких рішень районної ради, затвердили скореговані тимчасові одноставкові та двоставкові тарифи на послуги по централізованому опаленню. Під час пленарного засідання було розглянуто ряд питань, що стосуються управління майном районної комунальної власності.
За результатами обговорення, з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Цього ж дня голова обласної ради Валентина Коваленко у Драбівському районі провела особистий прийом громадян та з робочою поїздкою відвідала села Михайлівка і Рождественське, де ознайомилася із роботою закладів соціальної сфери а також зустрілася з місцевою поетесою Поліною Внучко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x