Заборгованість по зарплаті в області зменшилась на 3 115 270 грн

Заборгованість по зарплаті в області зменшилась на 3 115 270 грн

Головним управлінням юстиції у Черкаській області, з метою контролю за ситуацією, що склалася на підприємствах Черкащини, відносно яких порушено провадження про банкрутство, з погашення заборгованості з виплати заробітної плати, здійснюються щотижневі моніторинги. Про це повідомила на координаційній нараді в ОДА заступник начальника Головного управління юстиції в області Наталія Гайдар, повідомляють в ОДА.

Станом на 1 січня 2014 року заборгованість із заробітної плати існувала на 41 підприємстві-банкрутові області на загальну суму 14 765 190 грн.

Станом на кінець липня заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах-банкрутах області зменшилась на 3 115 270 грн та становила 11 649 920 грн на 26 підприємствах. Загалом протягом січня-липня цього року погашено заборгованість із заробітної плати на підприємствах-банкрутах області на загальну суму 3 655 470 грн.
Погашення відбулося за рахунок часткового погашення заборгованості по зарплаті та за рахунок припинення провадження у справі про банкрутство.

Законодавством України надано право Міністерству юстиції та його територіальним органам з питань банкрутства контролювати діяльність арбітражних керуючих як суб’єктів професійної діяльності шляхом проведення у встановленому порядку передбачених Законом заходів контролю. Контроль за діяльністю арбітражних керуючих здійснюється шляхом проведення планових і позапланових перевірок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x