«Ягубець» отримав Кубок району з футболу

«Ягубець» отримав Кубок району з футболу

У Христинівці на стадіоні ім. М. П. Наконечного відбувся фінал Кубка Христинівського району з футболу, який приурочений до 23-ої річниці з Дня Незалежності України.

До фіналу ввійшли ФК «Верхнячка» та ФК «Ягубець». Прийшли підтримати команди перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Підвальний, голова районної ради Олександр Коваль та завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Гура.

Про це «Новій Добі» повідомили в Христинівській РДА.

Усі гравці показали чудову футбольну гру, намагалися не розчаровувати своїх вболівальників, які активно їх підтримували протягом гри. Так, за результатами основного часу гри команди зіграл з рахунком 2:2. Додатковий час також не визначив переможців. Тому в серії післяматчевих пенальті, з різницею в один м’яч, перемогла команда ФК «Ягубець».
«Гра була динамічною та цікавою. В кожній команді був присутній незламний бійцівський дух і прагнення до перемоги», – зазначив під час нагородження Олександр Коваль.
Учасники команд за перше і друге місце були нагороджені медалями та грамотами сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації, а команда-переможець отримала Кубок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x