У Черкасах обговорили діяльність Центру управління у надзвичайних ситуаціях

У Черкасах обговорили діяльність Центру управління у надзвичайних ситуаціях

Очільник обласної ради Анатолій Підгорний ознайомився з роботою Центру управління у надзвичайних ситуаціях. Він обговорив із керівництвом ДСНС готовність установи щодо ліквідації надзвичайних ситуацій й  подальші плани спільної роботи. Про це йдеться на сайті Черкаської обласної ради.

Очільник ГУ ДСНС у Черкаській області Андрій Даник розповів, що Центр функціонує кілька місяців.

– Ще є багато завдань над якими триває робота, проте постійний моніторинг ситуації та злагоджена робота усіх служб дали змогу показати один із кращих результатів подолання наслідків негоди в Україні, – сказав Даник.

Очільник обласної ради Анатолій Підгорний зуважив, що Центру вдалося перейти від принципу фіксування та подолання надзвичайної ситуації до її запобігання.

– Приємно вражений рівнем організації роботи Центру. Нині значно зменшилася навіть кількість викликів щодо «визволення» автівки із замету. Користуючись нагодою, разом  із очільником ГУ ДСНС у Черкаській області Андрієм Даником та його заступником Андрієм Хижняком  обговорили основні труднощі, які виникають у роботі надзвичайників. Зокрема, що стосується  ліквідації наслідків паводків та безпеки наших громадян на воді. Надалі запланована низка спільних заходів щодо врегулювання ситуації, – зазначив Підгорний.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x