У Каневі почнуть ремонтувати стадіон

У Каневі почнуть ремонтувати стадіон

За ініціативою постійних депутатських комісій міської ради вчора відбулась нарада з представниками підприємства «Магніт». На зустрічі були присутні депутати, керівники комунальних підприємств, активісти з фізичної культури та спорту, директори спортивних шкіл міста. Темою зустрічі був стан міського стадіону, що є незадовільним, власником якого являється ПАТ «Електромеханічний завод «МАГНІТ» (надалі Магніт). Про це «Новій Добі» повідомили у Канівській міськраді.

Вказане підприємство має відповідний акт постійного користування на земельну ділянку площею 4,9 га, де розташований міський стадіон. Власник справно сплачує податки за землю, і жодним чином не вкладає кошти в облаштування споруд стадіону. Як результат, намітилась стійка тенденція занепаду об’єкту.

– Орендуючи стадіон у власника за символічну ціну (1 грн. 20 коп.) міська рада не може вкладати значні кошти у його розвиток. Фактично, сьогодні це всього лиш «залишки» стадіону, – підвів підсумок міський голова Ігор Ренькас.

У той же час від такого становища страждають гравці футбольного клубу, учні спортивних гуртків та ті, що займаються спортом в незадовільних умовах.
Аби вирішити цю проблему, учасники діалогу венсли декілька пропозицій, а сааме: створення спільного підприємства, яке займатиметься питаннями стадіону, або ж обмін земельними ділянками від чого міська рада отримає стадіон, а взамін наділить новою земельною ділянкою підприємство.
Після емоційної, але конструктивної розмови вдалося зійтись на рішенні, яке на думку присутніх зрушить справу з мертвої точки.

Вже на наступному тижні мають бути визначені першочергові роботи з відновлення приміщень, центрального поля та глядацьких трибун.

Окрім того, обидві сторони попрацюють над питанням створення спільного підприємства та над пошуком шляхів підтримки місцевого виробника.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x