Черкаські патрульні взялися за порушників-пішоходів

Черкаські патрульні взялися за порушників-пішоходів

Адміністративне покарання очікує на черкаських пішоходів, які нехтують правилами і ходять там, де їм зручно. Лише за кілька годин, у центрі Черкас інспектори патрульної поліції склали 14 протоколів відносно пішоходів-порушників. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

«Часто люди переходять дорогу поза переходами, поміж потоком машин, нехтуючи елементарними правилами і своєю безпекою», – каже патрульний Олександр Остапенко. Особливо жваво порушують правила на центральних вулицях – Смілянській та бульварі Шевченка, поруч із центральним ринком.

«Свої дії порушники обгрунтовують по-різному. Поспішають, незручно розміщені зупинки, не помітили переходу і тому подібне» – додає Олександр.

За перехід дороги у невстановленому місці передбачена адміністративна відповідальність за ч. 1 ст. 127 КУпАП.

«З тими, хто намагався перейти дорогу у невстановленому місці та вчасно передумав, ми проводили профілактичні бесіди. Розповідали, що порушувати і жертвувати своїм здоров\’ям не можна, бо вдома на них чекають рідні. Втім, були і такі, хто вперто йшов посеред проїзної частини, за такі вчинки черкасці отримали від нас протоколи» – зауважив поліцейський.

Через свою квапливість і намагання скоротити шлях люди й потрапляють під колеса автомобілів. Тож, патрульна поліція Черкас нагадує, що пішохід зобов’язаний дотримуватись правил дорожнього руху на рівні з іншими його учасниками!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x