Секрети пакування валіз

* Шкарпетки і білизну краще згорнути в трубочку і помістити у взуття: так ми одночасно заощадимо місце і збережемо черевики від деформації.
* Взуття може служити відмінним футляром для годинників, окулярів навіть краватки. Щільно укладені предмети не рухатимуться при транспортуванні і краще перенесуть поїздку.
* Футболки, пуловери займають менше місця і менше мнуться, якщо їх теж згорнути валиком, а не укладати звичними пластами. Якщо таких валиків багато, а валіза глибока, з них можна скласти перший шар.
* Між речами варто покласти поліетиленові пакети або аркуші паперу. Одяг ковзатиме, але не тертиметься один об один і менше постраждає.
* Не складайте балончики та баночки з різноманітною косметикою та хімією в одну торбинку. Переконавшись у герметичності, треба розкласти все це по різних закутках.
* Не складайте взуття парами. Кожен черевик потрібно покласти в свій пакет і порозсовувати по різних місцях.
* Ремені краще укласти уздовж стінок валізи. Якщо їх згорнути, вони займуть більше місця.
* Щоб штани у валізі були не такі пом’яті, їх треба укласти на дно валізи так, аби штанини залишилися зовні. Зверху краще покласти футболки та сорочки.
* Не беріть із собою фен. Практично у всіх готелях його можна знайти. Якщо ж ви їдете на тижневу ночівлю у наметах на дикому безлюдному пляжі, то там він вам точно не знадобиться.
* Намагайтеся брати з собою у дорогу одяг, що не мнеться. Це не лише допоможе мати ошатний вигляд у будь-якій ситуації, а й позбавить зайвих клопотів, пов’язаних із пошуками праски.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x