Наталія Старікова привітала золотоніських діток з Великоднем

Наталія Старікова привітала золотоніських діток з Великоднем

Днями перший заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Старікова завітала до Золотоніської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Черкаської обласної ради, щоб привітати дітей з прийдешнім святом Великодня. Повідомляють «Новій Добі» в прес-службі ОДА.

Нині в зазначеному закладі навчається 78 дітей з особливими потребами з Драбівського, Золотоніського, Чорнобаївського та Канівського районів області. Діти школи-інтернату перебувають на утриманні держави.

Оглянувши територію та будівлі школи, зокрема, ігрову кімнату, кабінети столярної та швейної справи, кімнати відпочинку дітей, складські приміщення, заступник відмітила, що на подвір’ї закладу висаджено красиві клумби з квітами, гарний сад, облаштовано ігрові та спортивні майданчики, всі вихованці усміхнені та веселі, забезпечені одягом, взуттям, ігровими та розвиваючими матеріалами для навчального процесу. Кімнати обладнано необхідними меблями, є комп’ютерна техніка. Також Наталія Володимирівна відзначила, що для учнів створено дослідну ділянку, яка є навчальною базою для предмету «трудове навчання», та майстерні, адже праця в них забезпечує підготовку вихованців до самостійного життя, що дуже важливо.

Переглядаючи виставку дитячих робіт з нагоди 200-річчя Т. Г. Шевченка та безліч різнобарвних вишивок, Наталія Старікова переконалась, що учні в школі навчаються талановиті. Зустрівшись із вихованцями школи-інтернату, Наталія Володимирівна привітала їх зі святом та подарувала смачні запашні пасочки, аби діти відчули свято.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x