Щоб узимку бути з теплом, на Чорнобаївщині втратили 1,5 млн грн.

Щоб узимку бути з теплом, на Чорнобаївщині втратили 1,5 млн грн.

Для забезпечення життєдіяльності району в осінньо-зимовий період підготовлено 34 багатоповерхові будинки, 87 одиниці об’єктів теплопостачання, 37 закладів освіти, 7 дитячих садочків, 43 заклади охорони здоров’я, заклади культури, а також об’єкти водопостачання та водовідведення населених пунктів району.

Загалом, проведена значна робота по стабілізації житлово-комунального господарства та соціальної сфери району в опалювальному сезоні 2014-2015 років, на що використано понад 1,5 млн. грн.

Про це «Новій Добі» повідомили в Чорнобаївській РДА.

20 жовтня ці питання ще раз обговорювались на засіданні координаційної ради з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій та правоохоронних органів.
Увага акцентувалась на заходах по зменшенню на 30% на період опалювального сезону споживання природного газу теплопостачальними організаціями, зокрема:

1. Чорнобаївським КП теплових мереж проведена робота щодо розробки помісячного графіку обсягів споживання природного газу, з урахуванням його зменшення на 10% на період опалювального періоду 2014-2015 роки.

2. Проводиться робота щодо перегляду температурного графіку теплових мереж з метою їх оптимізації. Також проводиться робота по відключенню нежитлових приміщень, які не використовуються та можуть бути відключені від опалення, загалом 3000 м кв.

3. Проводиться робота з ТОВ «Укртепло Черкаси» щодо заміни газових котлів Чорнобаївського КП теплових мереж на твердопаливні з високим ККД, що дасть змогу економити в опалювальному періоді близько 120 тис.м куб. газу, або це становить 12% від загального об’єму споживання газу в опалювальному періоді. Роботи проводяться за рахунок ТОВ «Укртепло Черкаси».

По закінченні координаційної ради голова райдержадміністрації Григорій Зінченко наголосив керівникам комунальних підприємств району про персональну відповідальність щодо забезпечення надання якісних житлово-комунальних послуг та готовність снігоочисної техніки до роботи в осінньо-зимовий період та дав відповідні доручення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x