Близько 60 тисяч черкащан мають Інтернет вдома

Близько 60 тисяч черкащан мають Інтернет вдома

Завдяки новим технологіям прискореними темпами розвивається комп’ютерний зв’язок, зокрема, надання доступу до мережі Інтернет, який якісно забезпечує зв’язок через електронну пошту та відеозв’язок «скайп». Кількість абонентів мережі Інтернет зросла майже на 20% в порівнянні з відповідним періодом минулого року і становила 71 тис., близько 60 тис. абонентів мають Інтернет вдома.

Продовжує збільшуватися кількість абонентів мобільного зв’язку. На 1 жовтня 2014 р. налічувалось майже 1,7 млн. абонентів, у тому числі серед населення близько 1,6 млн.
Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні статистики в Черкаській області.

Зі зростанням мобільного зв’язку одночасно спостерігається зменшення кількості основних телефонних апаратів. Станом на 1 жовтня 2014 р. їх кількість становить майже 269 тис. одиниць, у тому числі домашніх майже 232 тис. Кількість домашніх телефонних апаратів на 100 сімей у міській телефонній мережі кладає 61 апарат, у сільській – 25.

Станом на 1 жовтня 2014 р. в області послуги кабельного телебачення надають 11 провайдерів. Порівняно з відповідним періодом 2013 року кількість абонентів кабельного телебачення збільшилась на 1% і становить майже 21,5 тис., з них 99 % – це абоненти, що користуються цим видом послуг вдома.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x