Сьогодні й завтра в Черкасах можна особисто поспілкуватись із Святим Миколаєм

Сьогодні й завтра в Черкасах можна особисто поспілкуватись із Святим Миколаєм

Сьогодні і завтра в Черкасах гоститиме Святий Миколай! Резиденція Святого Миколая розташується на площі перед Обласним академічним музичним драматичним театром, а її урочисте відкриття відбудеться о 15.00. Протягом 19-20 грудня дітвора може особисто поспілкуватися зі Святим Миколаєм та сфотографуватися з ним у його Резиденції.

Низка цікавих заходів для малечі та дорослих відбудуться в Черкасах у рамках доброчинного фестивалю «Дива Святого Миколая» 19-20 грудня на площі перед Обласним драмтеатром. Фестиваль розпочнеться 19 грудня о 15.00 урочистим театралізованим дійством. О 16.00 в театрі розпочнеться благодійна вистава «12 місяців» для дітей-сиріт. Решта гостей фестивалю зможе переглянути виставу на великому екрані.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

З 15.00 на площі відкривається гаражний розпродаж на новорічну тематику, а в фойє Драмтеатру — благодійна виставка-продаж художніх робіт на тему новорічних свят. Роботи створили учні Черкаської художньої школи ім.Данила Нарбута, Дитячої школи мистецтв, Арт-студії «Глорія», Чорнобаївської художньої школи. Крім цього, відвідувачі можуть придбати новорічні прикраси, створені вихованцями дитячих будинків з Черкас та Ватутіно.

Програма другого дня фестивалю, 20 грудня, розпочнеться о 10.00 з фіксації Національного рекорду на найдовший солодкий бутерброд. Глядачів розважатимуть виступи черкаських колективів, гурту мандрівних дяків «Вертеп», та зірок шоу Х-фактор Євгеній і Дарина Хмара. В другий день фестивалю усіх гостей частуватимуть справжнім Чигиринським трав’яним чаєм та глінтвейном.

Всі пожертви, зібрані під час частування гостей та благодійної виставки, будуть передані на закупівлю продуктів харчування та теплих речей для дітей із сиротинців із зони АТО, повідомляють організатори фестивалю.

Фестиваль організовується Громадянським рухом «За процвітання Черкащини» за підтримки мерії Черкас та Обласного академічного музичного драматичного театру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x