Христинівчанку привітали зі 100-річчям

Христинівчанку привітали зі 100-річчям

У Христинівці – рідкісна і неординарна подія: виповнилося 100 років Марії Михайлівни Радецької, відомої в районі людині, турботливої матері трьох дітей (один з яких досяг генеральських висот), бабусі шістьох онуків (зокрема, одного генерал-майора) і прабабусі чотирьох правнуків. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

На гостини до шанованої ювілярки завітали перші особи району та міста: голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк, голова районної ради Олександр Коваль, міський голова Микола Наконечний, його заступник Олександр Кучеренко. Гостей зустрічали діти господині Ніна Григорівна та Володимир Григорович і, звісно ж, сама Берегиня роду.

Весь вік бабусі Марії – у праці, у турботах, у боротьбі. Вона багато бачила на своєму шляху, та всі труднощі долала стійко, адже від природи наділена вольовим характером, нежіночою мужністю і неабиякою мудрістю. І саме таке спартанське загартування їй вдалося передати своїм дітям.

Любов, віра, надія, щирість, людяність, чуйність і небайдужість – такі чесноти завжди культивували в цій сім\’ї. І по сьогодні, віддаючи себе рідним, Марія Михайлівна, натомість, отримує найнеобхідніше: життєдайне тепло, увагу і щирість від них. Вона оточена турботою і любов\’ю. Здається, що навіть вікна її оселі випромінюють особливе світло, яким ця незвичайна людина щедро ділиться зі всіма, хто піклується про неї. А на таке, воістину, треба заслужити!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x