У Кам’янці мітингом вшанували пам’ять героїв Чорнобиля

У Кам’янці мітингом вшанували пам’ять героїв Чорнобиля

Сьогодні в м. Кам’янка біля пам\’ятного знаку героям Чорнобиля відбувся мітинг з нагоди 29-ї річниці Чорнобильської трагедії, в якому взяли участь керівники району та представники громадських організацій.
З промовою до учасників мітингу звернувся голова міської ради Володимир Тірон:

– Минуло 29 років з моменту вибуху на Чорнобильській АЕС. Ця трагедія об’єднала все суспільство. Для нас Чорнобиль ніколи не стане минулим. Тому не достатньо проводити лише мітинги. Цей день повинен стати днем пам’яті. Скільки українців та членів їх сімей пішли з життя або захворіли живучи ніби на благополучних землях та територіях? Наслідки катастрофи відчуватимуть н собі і майбутні покоління. Шановні ліквідатори ЧАЕС, я хочу побажати вам міцного здоров’я, терпіння та благополуччя. Щастя та добра вам і вашим родинам!

Свої співчуття ліквідаторам Чорнобильської АЕС висловили голова районної громадської організації «Діти Чорнобиля» Стелла Ходоровська та інші. Учасники мітингу поклали вінки, квіти до пам’ятного знаку та вшанували пам’ять померлих ліквідаторів хвилиною мовчання. Священик УПЦ Київського патріархату Петро Скіцька відслужив панахиду за загиблими.
Після мітингу, у районному Будинку культури, з нагоди 29-ї річниці Чорнобильської трагедії відбулися збори, на яких були вручені почесні грамоти та урядові відзнаки ліквідаторам Чорнобильської АЕС.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x