У Діагностично-консультативному центрі оновлять обладнання

У Діагностично-консультативному центрі оновлять обладнання

Заміна розпочнеться вже цього року і поступово продовжуватиметься протягом наступного. Про це заявив голова облдержадміністрації Сергій Тулуб під час зустрічі з працівниками центру, на якій був присутній власний кореспондент „Нової Доби”.

Очільник області повідомив, що ретельно вивчивши, як в області відбуваються закупки медичного обладнання і медпрепаратів, він знайшов можливість зекономити близько 5 мільйонів гривень, які планує використати для оновлення обладнання центру.

– Скільки вам потрібно для того, щоб замінити обладнання закладу на нове? – Звернувся голова облдержадміністрації до керівника закладу. – Два мільйони? А я сьогодні знайшов вам п’ять! На оптимізації закупок медичного обладнання, продуктів харчування для департаменту охорони здоров’я по області. Ми сьогодні подивилися, як проходять ці процедури і побачили, що на 20 мільйонів закупляється подуктів харчування без тендерної процедури. Потім подивилися, які ціни на однакові подукти харчування, а потім звернули увагу на те, хто їх продає. А там 47 фірм! І без жодних конкурсів, торгів і так далі. Чому? Не буде цього. На настуний рік ми змінимо цю процедуру. І там ми знайдемо як мінімум 20 % від цих 20 мільйонів. А ви вже зараз можете потроху закуповувати обладнання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x