Вбивця Мельникова застрелився

Вбивця Мельникова застрелився

Працівники «Уманьгазу», де сьогодні близько 09.00 застрелили голову Уманської міської організації Партії регіонів, голову правління ПАТ «Уманьгаз» Володимира Мельника, розповідають, що загиблий із вбивцею зранку дуже сварилися. Про це повідомляє сайт «Вечірня Умань».

Після цього пролунав постріл.

За їхніми словами, вбивця зачинився в кабінеті Володимира Мельника.

Люди евакуйовані, «Уманьгаз» оточила міліція. Прибігли родичі людини, яка стріляла.

Другим пострілом, за інформацією працівників «Уманьгазу», чоловік поранив бухгалтера, яка вибігла з кабінету. Розповідають, що стріляли з обрізу мисливської рушниці. У лікарні зауважують, що її стан погіршується – жінку перевели до реанімації.

В міліції кажуть, що вбивця покінчив життя самогубством.

Про чоловіка, який стріляв у Володимира Мельника, говорять, що є чоловіком передпенсійного віку, на роботі відзначався стараністю і доброзичливістю. Ніколи не конфліктував із співробітниками, був керівником одного з відділів. Потім Мельник несподіванно понизив його на посаді до звичайного слюсаря.

Люди впевнені, що піти на вбивство міг лише через крайнощі. Колектив – у шоковому стані, один з чоловіків промовився, що не на стороні Володимира Мельника.

Наразі на місці вбивства голови правління «Уманьгаз» працюють криміналісти та слідчі. На місце події під\’їхала машина похоронного бюро, аби вивести труп чоловіка, який застрелив Володимира Мельника, кажуть у міліцї.

За матеріалами справи відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України . Триває досудове слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x