Черкащанка виграла поїздку в Бразилію від ПриватБанку

Черкащанка виграла поїздку в Бразилію від ПриватБанку

Цей квітневий весняний день зігрів нас не тільки сонячною погодою, а й яскравою, радісною звісткою – наша черкащанка виграла поїздку до Бразилії!
Повідомляє прес-служба ПриватБанку в м. Черкасах.

Як відомо, ПриватБанк є офіційним українським банком чемпіонату світу з футболу FIFA 2014 в партнерстві з Visa. Саме це дало можливість клієнтам ПриватБанку стати безпосередніми учасниками чемпіонату світу з футболу FIFA 2014, який пройде в Бразилії . А «гравцями» символічної української банківської збірної стали клієнти банку, які взяли участь у акції «Чемпіон».
І ось нещодавно стало відомо, що поїздку до Бразилії виграла черкащанка – Ліна Анатоліївна Прихно! З чим весь колектив ПриватБанку щиро її вітає!

«Ми пишаємося тим, що в партнерстві з Visa, можемо надати можливість побачити футбольне свято нашим клієнтам, – говорить заступник директора Черкаської філії ПриватБанку, Богдан Вітюгов. – Це унікальний шанс потрапити до Бразилії і особисто побачити зірок світового футболу. А те що саме черкащанка виграла одну з 20 поїздок до Бразилії, особливо тішить та доводить неупередженність розіграшу головного призу».

«Про акцію я дізналася за допомогою Приват24, – говорить переможниця акції Ліна Анатоліівна Прихно. – Виявилося, що учасники акції можуть відкрити депозит будь-яким зручним способом: на сайті, в Приват24 або в будь-якому відділенні ПриватБанку. Я вирішила спробувати. Всі мої знайомі і родичі не вірили у чесність проведення таких акцій, мовляв все там уже розписано і відомо, хто и куди поїде. А я спробувала – і дуже цьому рада! Тепер я побуваю у Бразилії!»

Футбольна акція «Чемпіон» у партнерстві з Visa проходила з 02.12.13 р. по 01.04.14 р. включно. За умовами акції, щоб отримати шанс на поїздку до Бразилії, достатньо було до 1 квітня 2014 відкрити в ПриватБанку депозитний вклад «Стандарт» або «Депозит Плюс» на 6 або 12 місяців. Кожного місяця серед учасників акції розігрували 100 ексклюзивних футбольних подарунків – м\’ячі, сумки та інші сувеніри з футбольною символікою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x