Черкасці поповнили казну на 452 млн. гривень

Черкасці поповнили казну на 452 млн. гривень

Бюджет Черкас за сім місяців поповнився на 452,3 млн грн, з яких майже 254,3 млн грн – це податок на доходи фізичних осіб, що становить 56,2 % від загальної суми отриманих коштів. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Одними з основних джерел надходжень є єдиний податок, який склав майже 55,6 млн грн, та плата за землю – понад 58,6 млн грн.

Окрім того, бюджет міста отримав майже 13 млн грн екологічного податку та понад 37,1 млн грн акцизного податку з реалізації через роздрібну мережу підакцизних товарів (алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, нафтопродуктів). Також у серпні до черкаського міського бюджету надійшло майже 43,5 млн грн податків і зборів.

– Новації податкового законодавства суттєво розширили джерела наповнення місцевого бюджету. Завдяки цьому надходження податків мають позитивну тенденцію і дають змогу черкаській громаді реалізовувати соціальні та інші програми для добробуту нашого міста, – зазначив в.о. начальника Державної податкової інспекції у м. Черкаси Максим Криштопа.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x