У Черкаському районі горіла двоповерхівка

У Черкаському районі горіла двоповерхівка

10 жовтня о 17:00 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС із села Свідівок надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будинку на вулиці Дніпровській. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Ще до прибуття вогнеборців господар намагаючись власними силами загасити вогонь отримав опіки ніг. Для ліквідації займання оперативно прибули рятувальники з трьох пожежно-рятувальних підрозділів Черкаського гарнізону, 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини, аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС а також навчальної пожежно-рятувальної частини Інституту пожежної безпеки.

Спільними зусиллями пожежу ліквідували вже через три години після повідомлення, завдяки професіоналізму рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню на увесь будинок.

Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю будинку на площі 30 квадратних метрів, домашні речі та меблі. Загальні збитки від пожежі встановлюються.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x