Що показують зірки: топ відеоробіт черкаських виконавців

Продовжую знайомити тебе із творчістю місцевих селебретіз. Цього разу подивимося їхні кліпи, відзняті упродовж 2018-2019 років, тобто «умовно свіжі». Для черкаських виконавців створення відео – неабияка розкіш, тому трапляється вряди годи. Відомі резиденти вітчизняного шоу-бізу можуть дозволити собі це дещо частіше. Отож, дивимось, що назнімали «зірки в Че» і «зірки з Че».

Розпочнемо із минулорічних відеоробіт. На старті – кліп гурту «July8» «Океани», що був оприлюднений 8 листопада 2018 року. Відео створене за підтримки департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Режисер – Ірина Тітовська, відео та монтаж – Сергій Супряга, музика і слова – Юлії Ярошенко. Очевидно, що кліп знімали на черкаському побережжі. Додали динаміки екранізації балет \”Impuls\” та ансамбль \”Ярославна\”.

На відміну від попереднього відео учасники гурту «Спів братів» не показують своїх облич у авторській роботі Mars One. Саундтрек «українських Бітлз», так називають хлопців, прозвучав у акторській відеовізитівці Івана Сунгурова. Герой відео блукає по засніженій Соснівці і прощається з життям. Режисер – молодий фільммейкер Alexander Faust.

Якісну відеороботу представив відомий черкаський гурт «SUPER-8». Новинка вийшла у травні 2019 року. За сюжетом фронтвумен колективу Анна Петровська переїжджає із Черкас до столиці. Дівчина із наплічником ходить містом по різних локаціях. Лірична композиція насичена динамічним відеорядом. В описі кліпу на YouTube ідеться: «…Бігти. спішити. задихатися. відчувати час. мати небагато. але достатньо. сумніватися. вірити. розчаровуватися. палити мости і порти. маргіналити. Жити. добивати свою пустоту. і знов наповнювати її. «ИСТЕРИКИ» – це не про скандали. це про Бій. Який ведеш із Собою». Слова і музика: Анна Петровська, аранжування і продакшн: Олександр Демешко, відеозйомка, монтаж, режисура: Сергій Студєнцов.

Наприкінці весни порадували відеоновинкою «Шелест» учасники андеграунд-гурту PODZEM. Над створенням кліпу працювала ціла команда режисерів, акторів, гримерів та продюсерів. Зйомки проходили у природних локаціях, на залізничних коліях, у закинутій будівлі та в студії. В результаті вийшла дуже насичена мистецька відеоробота. Режисер і продюсер: Аліна Котолуп, монтаж і зйомка: Юлія Мо, мейк: Тетяна Боровенська, дрон: Сергій Лесечко, актори: Юлія і Віка Груздови, sound design: Діма Іванюшев.

Творець космічної музики Антон Стрілець записав саунд «Катерина» із українським гуртом «Рожаниця». Автентичну відеороботу презентували у мережі «Фейсбук» 6 липня на Івана Купала. Черкаський музикант в образі українського козака грав на Хангу, дівчата водили хороводи і плели вінки. І звісно, куди ж без кохання…

https://www.facebook.com/mucky.pup.52/videos/2301084516642230/?fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARC9gYEoTo_sm1DyruRUCu0GeDdCyKynZh2xQGmIYkIIipe4YZANiFtp1WT9fLsN3gqM37JHU6AgHK4J

Далі – до всеукраїнських хітів. Влітку 2018 світ побачила відеоробота півфіналістки шоу «Голос країни» Іванки Червінської та гурту Gypsy Lyre, де грає черкаський гітарист Олександр Лисенко. У кліпі на пісню «Колисочка» співачка блукає по чорній студії серед паперових хмар у весільній сукні в стилі 70-х років. Це не перша спільна робота виконавиці із гуртом. Музиканти осучаснюють українські народні пісні.

У топі українських радіостанцій упродовж весни 2019 тримався новий трек Тамерлана і черкащанки Альони Омаргалієвої під назвою «Рано». Білявка показала своє тіло у білизні, а її чоловік читав реп на березі океану. Відеороботу знімали в Індонезії. Україномовна пісня привернула увагу шанувальників, адже кліп уже набрав 1 млн. 200 тис. переглядів на YouTube.

І вишенька на торті – кліп гурту «Бумбокс» із Тіною Кароль на пісню «Безодня». Ідею дуету запропонував фронтмен колективу, черкащанин Андрій Хливнюк. Відео вийшло емоційно насиченим і чуттєвим. Для Тіни Кароль – це перший дует у її кар’єрі. Кліп подивилися вже понад 4,5 млн. шанувальників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x