Коронавірус та карнатин: позитивні моменти нинішньої ситуації

Коронавірус та карнатин: позитивні моменти нинішньої ситуації

А давайте пошукаємо з вами позитивні моменти, котрі є в нашій ситуації?
Будь-яка медаль має дві сторони, давайте розглядати другу:

1. Уявіть, якби цей вірус прийшов ще років 15-20 тому. Ми самоізольовані по будинках, дивимося лише те, що показують по телевізору, не знаємо ситуації в цілому. Сьогодні, насправді, благодатний час Інтернету. Ми самі обираємо фільми, передачі, котрі дивитися, маємо безліч можливостей для самоосвіти і спілкування з друзями по всьому світові.

2. Всі скаржаться на потік негативної інформації. Але ж, доросла людина не зобов’язана їсти все, що їй дають. Скажіть: «Я не буду їсти цю шкідливу їжу, я хочу оте смачне яблуко!» і вимкніть непотрібний канал, перевалаштуйте стрічку Фейсбук, перестаньте слухати токсичних, важких людей і ввімкніть «смачну» і корисну предачу. Їх сьогодні величезна кількість. Це теж привілея сьогоднішнього дня і вашого усвідомленого вибору.

3. Планета відпочиває, починає дихати.

4. Ми вчимося бути уважними до себе і до оточуючих людей.

5. Ми маємо можливість познайомитися з собою і побути з сім’єю. Да, після карантину, може бути багато розлучень, але й народиться багато нових людей! Це будуть діти нової епохи, нового мислення, нової екології.

6. Саме цей період показує нам, скільки можливостей у нас було і як ми їх не цінували. Сьогоднішній «Стоп» це повна переоцінка цінностей.

Що ще ви помітили у другій стороні медалі? Яка вона у вас?

P.S. Ресурсні фотоспогади: Ватикан і Чернівці.

Коронавірус та карнатин: позитивні моменти нинішньої ситуації

#психолог_innalukyanets, #віруспозитиву

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x