Черкаські поліцейські навчаються затримувати порушників

Черкаські поліцейські навчаються затримувати порушників

Наприкінці лютого патрульні поліцейські завершать навчання і вийдуть на вулиці для забезпечення публічного порядку в місті Черкаси. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Триває фінальна частина підготовки нових патрульних поліцейських. Процес навчання буде продовжуватися згідно розкладу занять до 17-го лютого.

Паралельно з підготовкою та вивченням нових дисциплін слухачі складають іспити та тестування по засвоєних темах. Тестування відбувається за допомогою відповідних програм у комп’ютерному режимі.

Особлива увага приділяється практичній частині занять, яка присвячена розвитку навичок особистої безпеки працівника поліції під час застосування заходів активної оборони, спілкування з підозрілими особами та їх фізичному затриманні.

Черкаські поліцейські навчаються затримувати порушників
Однією з основних тем занять з тактико-спеціальної підготовки є зупинення транспортних засобів із збройним опором правопорушників, що становить високий ступінь ризику. А також оперативна евакуація потерпілих чи поранених, які потребують допомоги. Навчаються даній справі майбутні патрульні під супроводом досвідчених інструкторів.

По завершенню навчання слухачі здадуть підсумкові іспити. Всі, хто успішно впораються з ними, урочисто складуть присягу поліцейського та приступлять до виконання своїх професійних обов’язків на вулицях міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x