На Водоканалі провели «День відкритих дверей»

На Водоканалі провели «День відкритих дверей»

Метою організації «Дня відкритих дверей» для 11 безробітних на КП «Черкасиводоканал» було об’єднання зусиль зацікавлених сторін: роботодавців та шукачів роботи. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі КП «Черкасиводоканал».

Під час заходу, директором Черкаського міського центру зайнятості Оксаною Щербак, проінформовано учасників про стан ринку праці міста, наявність вільних робочих місць, соціальні послуги служби зайнятості.

Директором Сергієм Овчаренко ознайомлено учасників з діяльністю та послугами, що надає підприємство, зокрема, водопостачання та водовідведення, виконання лабораторних досліджень питної та стічної води, а також реалізації питної води з артезіанських свердловин населенню. Також він акцентував увагу на умовах праці, обсягах робіт, вимогах до майбутніх працівників.

У ході діалогу, учасники отримали вичерпні відповіді на питання, які їх цікавили, та отримали можливість оглянути безпосередньо робочі місця на підприємстві.

На цей час одна особа проходить медичне обстеження для працевлаштування на КП «Черкасиводоканал» машиністом-екскаваторником.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x