Про пікап і черкаських чоловіків

Сонце сяє, дерева квітнуть, пташки співають. Весна все більш впевнено заявляє про свої права. А в черкаських чоловіків «зносить дах». Або вони випробовують на мені й моїх подругах нові пікап-прийоми. Яка з цих двох версій більш правдива – судіть самі із наступних історій.
Але спочатку – невеликий флеш-бек, про історію пікапу.

Піка́п (від англійського pick up) — знайомство з ціллю спокусити. Батьком-першовідкривачем пікапу вважається американець Рос Джефріс автор книги «Як затягнути в ліжко жінку своєї мрії». Епіграфом до книги є такі рядки:
«Повний і брудний посібник по проведенню побачень і мистецтву спокушання для чоловіків, яким набридло бути милими хлопцями». І хоч автор на початку книги «знімає» з себе будь-яку відповідальність за наслідки слідування її постулатам, проте у «передньому слові» детально описує, чому саме чоловіки мають право дурити жінок і діяти «не за правилами»:
«Коли справа доходить до сексу, у жінки є одина потужна перевага. Навіть товста і негарна жінка може відносно легко отримати сексуальне задоволення. Все, що їй потрібно зробити – піти в бар або клуб, поводитися грайливо і потім вибирати партнера. Вона може бути впевнена, що зможе когось затягнути до себе в ліжко, нехай це не завжди буде найкрасивіший хлопець в селі, але, в решті-решт, це буде чоловік. Для чоловіка, навіть якщо він має нормальний вигляд, отримати сексуального партнера набагато важче».
Не знаю, чи то черкаські чоловіки обчиталися Джефріса, чи то їм ліньки вигадувати якісь більш оригінальні способи спокушання прекрасних панянок, але останнім часом усі максимально прямолінійні:

Історія 1: «Повертаюся увечері з репетиції. Іду спокійно собі, нікого не чіпаю. Тут за мною «хвостом» чоловік – доганяє і кричить на всю вулицю: «Ти куди? Ти куди пішла? Ти нікуди від мене не дінешся! Так, я хворий на голову, але ти від мене вже нікуди не дінешся».

Історія 2: «Йду з обіду на роботу. Минаю двох чоловіків, що розмовляють між собою. Тут один, повертаючись до мене і оцінюючи промовистим поглядом говорить: «Валєра, а я своїй дружині не зраджую». Нічого, що Валєра зовсім з іншого боку? І в цей час його очі й жести говорять зовсім протилежне?»

Але все рекорди побили вчорашні, які «нагнали» нас з подругою на алеї зі святковорозмальованими писанками й писанковими деревами. Ходимо, фотографуємо, знову ж таки, нікого не чіпаємо.

«Та ну, дівчата, що ви тут фотографуєте ці яйця? От зараз підійде мій друг – покаже вам справжні органи. Он він на них і котиться. Слухай, у тебе є фото твоїх крашанок. Ось, покажи дівчатам!»
Дивитись фото «органів» ми, звісно, не стали. Хочеться зауважити, що хлопці були цілком тверезі й пристойно вдягнені.
А в Черкасах, очевидно, пора відкривати школу пікапу… Або вона вже десь таємно працює й зараз.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x