Представники обласної влади відвідали родину загиблого учасника АТО

Представники обласної влади відвідали родину загиблого учасника АТО

Перед початком нового навчального року до сім’ї Іллі Іделя, бійця АТО, який поліг за незалежність Вітчизни, завітали представники обласної влади.
Перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, заступник начальника управління Оксана Сімушіна поспілкувалися з родиною, поцікавилися успіхами доньки Іллі. «Нова Доба» дізналася про це в прес-службі ОДА.

Маленька Сніжана розповіла про свої захоплення, підготовку до школи. З першого вересня вона навчатиметься в другому класі, наразі захоплюється гімнастикою та бажає навчитись грі на гітарі.

Гості подарували дівчинці спортивний одяг, канцелярські приладдя, іграшки, побажали Сніжані гарного навчального року, вірних друзів та пообіцяли, що невдовзі завітають знову.

Ілля Ідель був одним із перших з числа добровольців, які пішли боронити країну від агресора. Після тяжких поранень, отриманих у бою на Луганщині, боєць батальйону «Айдар» у госпіталі в Києві помер.
На рідній Черкащині без батька лишилися донька та дружина.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x