У Черкасах відбулась зустріч з представниками національних меншин

У Черкасах відбулась зустріч з представниками національних меншин

Засідання ради обласної державної адміністрації з питань взаємодії з громадськими організаціями національних меншин відбулося в ОДА. Про це повідомляє пресслужба управління культури та охорони культурної спадщини облдержадміністрації.

Начальниця Управління культури та охорони культурної спадщини ЧОДА Людмила Фіть зустрілася із представниками єврейської, вірменської, ромської, азербайджанської та польської общин Черкащини.

У ході засідання вони обговорили проблемні питання, з якими стикаються представники національних меншин в Черкаській області. Також учасники зустрічі узгодили спільний план дій на 2021 рік та ухвалили рішення про створення Програми розвитку міжнаціональних відносин та підтримки діяльності національно-культурних товариств в Черкаській області.

– Нині в області зареєстровано 62 громадських об’єднання національних меншин. На засіданні відбувся конструктивний діалог, завдяки якому ми обговорили проблемні питання, які турбують представників цих спільнот. Також домовилися про співпрацю і всебічну підтримку общин Управлінням культури. Хочемо, щоб ця співпраця стала дієвим інструментом задля збереження та розвитку етнічної, культурної та мовної самобутності нацменшин, – зауважила Людмила Фіть.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x