Зіграємо? Конкурси для компанії на Новий рік 2021

Зіграємо? Конкурси для компанії на Новий рік 2021

Новий рік асоціюється не лише із застіллям і очікуванням привітання президента, а й веселощами в компанії найближчих людей! Як наповнити новорічну ніч у 2021 році незабутніми враженнями та цікавими конкурсами? У цьому вам допоможуть веселі ігри для компанії, про які ми детальніше розповімо в матеріалі.

Пророцтва в повітряних кулях

Ви можете прикрасити кімнату повітряними кульками, задалегідь сховавши в них побажання на наступний 2021 рік. Кожен, хто заходить у кімнату, навмання обирає собі кулю і після 00:00 дізнається, що ж саме на нього чекає в 2021 році!

Побажання в мішечках

Оберіть дві людини: одній з них віддайте мішечок із побажаннями, а іншій – з іменами присутніх. Так, кожен з них буде зачитувати ім’я і побажання на рік. Не забувайте, що всі слова повинні бути позитивними і веселими!

Гра «Новорічні атрибути»

Кожен по черзі називає по одному новорічному атрибуту (Дід Мороз, Снігуронька, ялинка, мандарини, гірлянди та інше). Той, у кого закінчаться всі варіанти, вибуває з гри, отримуючи символічне покарання. Ну, а для переможця варто підготувати приз!

Гра «Снайперські сніжки»

Зробіть з вати сніжки і підготуйте ємності, в які їх можна буде кидати. Розділіть компанію на дві команди (або більше, залежно від кількості осіб). Поставте ємності на зручну відстань. Учасники отримують певну кількість кульок (наприклад, по одній для кожної людини) і намагаються одне за одним влучити у запропоновану ціль. Команда-переможець отримує приз або загадує бажання суперникам.

Гра «Тост за алфавітом»

По черзі кожен промовляє побажання своїм друзям в алфавітному порядку. Якщо хтось не може придумати тост на певну букву, то програє, отримуючи завдання від своїх друзів.

Гра «Крокодил»

Без допомоги звуків один з компанії показує слово або прислів’я, яке інші повинні відгадати. Було б чудово, якби ви обрали для гри саме новорічну тематику. Той, хто відгадає слово, буде показувати наступне. А загадуватиме той, хто показував попереднє завдання.

Гра «Новорічні новини»

Вам необхідно підготувати таблички для всіх учасників із словами, які не пов’язані одне з одним. Після того як кожен отримає свою табличку, йому необхідно якомога швидше придумати новини із зазначеними словами. У результаті ви отримаєте дуже смішні новорічні історії.

Гра «Подарунок долі»

У будинку при вході вішають мішок, куди кожен гість кладе невеликий подарунок. У розпал вечора Дід Мороз і Снігуронька навмання виймають звідти подарунки для кожного. Як варіант, вони можуть попросити натомість виконати якесь веселе завдання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x