Витратили 18 млн грн: як триває реконструкція скверу «Юність» у Черкасах

Витратили 18 млн грн: як триває реконструкція скверу «Юність» у Черкасах

Реконструкція черкаського скверу «Юність» завершена майже на 90%. Про це повідомив директор комунального підприємства «Дирекція парків» Сергій Рубан, пише «Суспільне».

На оновлення скверу з бюджету міста спрямували 18 мільйонів гривень. Розпочали роботи торік у березні – прибрали лави, урни та вази. Сергій Рубан розповів, що довелося викорчувати та пересаджувати деякі дерева.

Зараз роботи на завершальному етапі.

Виконроб Віталій розповів, що наразі бригада вже облаштувала у сквері «Юність» фонтан, альтанки та виклала доріжки плиткою. А через тиждень тут висадять ялівець та дерен. Нині встановлюють полив для рослин та дооблаштовують сходинки.

– За договором, роботи мають бути завершені до кінця року, але підрядник іде з випередженим графіком, ми оцінюємо готовність на 85–87%. У сквері будуть сучасні захисти від сонця, близько 40 лавок, фонтан, озеленення, нові дерева, газон – усі умови для комфортного відпочинку у центрі міста, – повідомив Сергій Рубан.

Зі слів керівника «Дирекції парків», роботи мають завершити до кінця серпня.

Сергій Рубан додав, що цьогоріч у Черкасах з’являться декілька сучасних дитячих майданчиків, зелені зони, відновить роботу «Русалонька» та каскад озер у парку «Сосновий бір».

Світлини – «Суспільне»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x