Олександр Радуцький: “Черкаси і регламент − як небо і земля”

Олександр Радуцький: “Черкаси і регламент − як небо і земля”

Я хочу бути впевненим, що за підтримки черкасців, фахівців Черкасиводоканалу та інших водоканалів все-таки контракт Сергію Овчаренко продовжать. Адже за час його роботи він зробив найкраще підприємство в Україні. За працю неодноразово нагороджували Овчаренка і “Черкасиводоканал”.

Якщо говорити про цінову політику, то в нас майже найдешевші тарифи порівняно з іншими. Це все завдяки грамотній роботі й менеджменту Сергія Овчаренко та його команди. Мені зараз дуже неприємно, що перед тим, як Анатолію Бондаренко потрібно підписати заяву про продовження контракту, вдруге поспіль на виконкомі Віктор Беззубенко виконує завдання пана Склярова і “валить” ухвалення фінплану та інвестиційної угоди. Штучно доводять ситуацію до абсурдної. Адже коли в грудні закінчиться контракт, то ці пани будуть розповідати, що фінплан не ухвалений через те, що Сергій Овчаренко подав його незрозуміло. Але це не так, бо два рази Овчаренко приходив доповідати. У членів виконкому, міського голови немає запитань, відповіді вони отримали від Сергія Володимировича. Натомість Беззубенко знімає питання з виконкому. По-перше, це порушення регламенту. Щоб зняти питання, яке виносив міський голова, коли вони затверджують, мають за це голосувати. Але Черкаси і регламент − як небо і земля. Проте в цій ситуації люди не мають страждати. Якщо не буде затверджений фінплан, то люди не отримають заробітної плати. Це робиться штучно паном Беззубенко за проханням Склярова.

Також ходять чутки, що наступним директором “Черкасиводоканалу” буде представник “Азоту”, можливо, навіть Іван Сухарьков.

Детальніше про це у відеопроєкті «Мікрофони» з Артемом Ківаком:

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x