У Долині троянд провели благодійний фестиваль

У Долині троянд провели благодійний фестиваль

Днями в Долині троянд відбувся благодійний молодіжний фестиваль української культури «Шляхами української спадщини», приурочений до Дня Конституції України.

Організували його учасники Учнівської міжпарламентської асамблеї спільно з осередком Пласту в Черкасах за підтримки міської програми надання стипендій для реалізації проєктів у галузі культури м. Черкаси.

Фестиваль об’єднав різноманітні культурні локації, які дозволили гостям поглибитись у багатство української спадщини. Однією з родзинок стала виставка картин, створених учнівською молоддю Черкас.

Окрім того, любителі українського колориту мали можливість взяти участь у танцювальних майстер-класах.

Музична програма молодіжного фестивалю була насиченою та різноманітною. На сцені виступали рок-, поп- і фольк-гурти, які виконували як сучасні, так і традиційні українські пісні. Їхні виступи створили атмосферу, що об’єднала молодь та дорослих у єдиному ритмі.

Кульмінацією заходу став благодійний аукціон, до якого могли долучитися всі охочі. Зібрані кошти від аукціону будуть направлені на підтримку Збройних Сил України. Організатори доклали всіх зусиль для того, щоб фестиваль став не лише святом української культури, а й подією, яка підтримує нашу армію та об’єднує громаду в спільній меті.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x