Відійшла у вічність черкаська викладачка

Відійшла у вічність черкаська викладачка

29 червня 2024 року відійшла у вічність Валентина Федорівна Велівченко, науковець, викладач, професіонал, наставниця молоді, яка залишила яскравий слід у житті інституту іноземних мов та теплі спогади в серцях колег і багатьох поколінь випускників. Про це повідомляють у пресслужбі ЧНУ.

Валентина Федорівна розпочала свій шлях в університеті студенткою Черкаського педагогічного інституту, який закінчила у 1973 році, отримавши диплом із відзнакою за спеціальністю «Англійська мова». Вона працювала викладачем кафедри англійської філології з 1980 року. У 1990 році захистила кандидатську дисертацію та отримала вчене звання доцента в 1996 році. У 2000 році Валентина Федорівна очолила кафедру англійської філології і працювала на посаді  завідувачки кафедри до 2016 року. Валентина Федорівна опублікувала понад 100 наукових праць, підручники з грифом МОН.

Самовіддано працюючи на благо української вищої освіти та виховання студентства, Валентина Федорівна завжди була прикладом професіоналізму та викладацької майстерності, вірним другом, порадником і наставником своїм молодшим колегам.

 

Світла і вічна пам’ять!

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x