На Черкащині почастішали випадки пожеж через пічне опалення

На Черкащині почастішали випадки пожеж через пічне опалення

12 листопада близько п’ятої години ранку в селі Яворівка, Драбівського району, виникла пожежа в житловому будинку на вулиці Кузьменка. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Пожежу впродовж 13 хвилин ліквідували рятувальники драбівської пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події.

За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

За аналогічної причини, цього дня у Черкаському районі виникли ще дві пожежі.

У селі Мошни, в житловому будинку на вулиці П. Онищенка, загорілося перекриття будинку, а згодом і речі домашнього вжитку, що зберігалися на горищі будівлі.

Чергові караули 2-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Черкаси та місцевих пожежних команд із сіл Мошни та Яснозір’я пожежу впродовж 15 хвилин ліквідували.

Ще одне загорання на горищі житлового будинку сталося у селі Яснозір’я. Рятувальники, які оперативно прибули на місце події впродовж 10 хвилин приборкали вогонь, що охопив меблі, телевізор та речі домашнього вжитку.

За аналогічних обставин сталося загорання 13 листопада і житлового будинку у селі Панішкове, Христинівського району. Пожежу приборкали пожежні христинівської пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x