Молодь Кам\’янщини привітала найдорожчих людей зі святом

Молодь Кам\’янщини привітала найдорожчих людей зі святом

Минулої неділі в Кам’янському районному будинку культури відбувся святковий концерт присвячений Дню матері та Міжнародному дню сім’ї, що був організований районною молодіжною громадською організацією «Нове покоління» та сектором у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

У заході взяли участь талановиті вокалісти, танцювальні колективи «Еліт Данс» (керівник – Лариса Козоріз), «Самоцвіти» (керівник – Галина Одуд) та «Шторм» (керівники – Максим Селиванов, Дмитро Молотков та Вероніка Омельчук), а також молоді музиканти, поети, акробати, які своїм талантом вітали усіх мам у залі, не забуваючи й про свою неньку.

Із вітальним словом виступили голова районної державної адміністрації Андрій Плєшкань та завідувач сектору в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко. Окрім того, за вагомий внесок у виховання підростаючого покоління, оточення їх любов’ю та турботою, з нагоди Дня матері, подяками райдержадміністрації були нагороджені багатодітні мами – Леся П’явка, Олена Глущенко та Валентина Крамаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x