На історико-романтичну гру запрошують у Головківку

На історико-романтичну гру запрошують у Головківку

«Стежкою закоханих в Атаманському парку» − саме так називається історико-романтично-пригодницька гра, яка відбудеться у селі Головківка Чигиринського району.

Організатори у цій грі вирішили поєднати історію Атаманського парку та романтичного кохання. Останнім власником Атаманського парку був М. Терещенко – промисловець-цукрозаводник та відомий меценат.

Яким був Атаманський парк за часів М. Терещенка, можна буде дізнатися під час гри. (Читайте про це в книзі Нераденко Т.М. «Золота підкова Черкащини» ст.33−35 http://catalog.odnb.odessa.ua/opac/index.php?url=/notices/index/IdNotice:121652/Source:default)

У М. Терещенка була вихованка – молода дівчина О… , полячка за походженням. Вона покохала вродливого юнака − старшого конюшного у маєтку поміщика. Панові не подобалися такі стосунки й він заборонив закоханим зустрічатися (Читайте про це детальніше в книзі Б. Кузика та В. Білошапки «Головківка – серце Холодного Яру», ст. 154−156 http://library.kr.ua/elib/kuzik/golovkivka.pdf ).

Умови гри – пройти за вказаним маршрутом, виконати завдання пізнавального характеру і допомогти зустрітися закоханим. Початок гри і реєстрація учасників 29.04.2019 о 10.00 на Жуковій горі біля вежі.

Після закінченні гри: акустичний концерт біля Лісового ставка за участю дуже цікавих артистів із Черкас: Базіліо Мав Рацію!, Сергій Вишневецький, Андрій Лучіхін, Віктор Жалба, для всіх охочих ігри та забави. Також можна буде посмакувати кулішем, шашликом із головківської картоплі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x