Історія в Броварах. Черкаський відгук

Історія в Броварах. Черкаський відгук

Мене історія в Броварах торкнула по-своєму. Півроку я вела безрезультатне листування з різними службами – трудовими, споживацькими, поліцейськими, податковими тощо.

У центрі міста, у вас під носом нелегальні перевізники возять людей, писала їм я. У несправних маршрутках з незареєстрованими водіями з порушеннями правил безпеки, писала їм я.

«Уточніть, за якою адресою зареєстрована ця нелегальна юридична особа», – абсурдно відповідали вони мені. «Ми не можемо перевіряти легальність працівників на неуснуючому підприємстві», – казали вони. «Ми не вбачаємо у цьому правопорушень», – казали вони.

Повідомлення поліції про «легальні стрілялися з нелегальними» для мене звучить абсурдно. А хто має відповідати за те, щоб нелегальних не було взагалі? Аваков пише: у вас підгорає. А ви куди дивились??? Як можна отак відкрито визнавати, шо ви їх кришуєте весь час? Як із гральними закладами. Вони були заборонені, але відкрито в центрі міст працювали. І нікому до них діла не було. А потім їх, і без того заборонені, знов заборонили.

Навіть не сподіваюсь, шо після цього інциденту з нелегальними перевізниками хтось боротиметься.

Кажуть, є країна, в якій закони існують, шоб їх порушувати. Здається, я знаю, що це за країна. Я живу в такій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x