Валентина Коваленко підтримує аукціон черкаських митців

Валентина Коваленко підтримує аукціон черкаських митців

Голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко підтримує ідею аукціону, який запропонували черкаські митці. про те, як обласна влада взялася допомагати з його проведенням, пані валентина повідомилоа на своїй сторінці у ФБ.

«Нещодавно до мене прийшли черкаські митці – Іван Фізер, Олександра Теліженко, Тамара Гордова. Вони запропонували провести благодійний аукціон на підтримку наших військових, що воюють у зоні АТО. Мені ідея сподобалась. Домовилися, що члени Черкаської обласної організації Національної спілки художників України нададуть свої доробки для продажу з аукціону, а обласна рада допоможе з організацією заходу. Виручені ж кошти плануємо витратити на спорядження для наших воїнів.
Вирішили – і одразу ж взялися до роботи. Художники відгукнулися дуже охоче, віддали понад 4 десятки своїх робіт на торги. За це я їм дуже вдячна. Організаційні питання вже майже всі вирішені. Визначений час і місце аукціону – 19 серпня, 17:00, Художній музей. Дата символічна, тому що в цей день святкуємо Яблучний Спас, тож будемо збирати кошти для спасіння наших захисників – щоб придбати їм бронежилети й усе необхідне.
Багато заможних людей вже пообіцяли мені, що візьмуть участь у аукціоні задля допомоги військовим. Хотілося б, аби були продані усі творчі роботи, щоб назбирати якомога більше коштів на придбання спорядження. Я також обов’язково долучуся до участі в аукціоні. Вже вподобала декілька робіт, залишилося визначитися остаточно – адже усі вони неповторні. Фотографії творчих робіт, що будуть пропонуватися на продаж з аукціону, розміщені на сайті обласної ради. Тож, щоб обрати те, що вам подобається, не потрібно навіть виходити з офісу. А хто хоче все-таки подивитися на картини вживу, матиме таку змогу, завітавши до Художнього музею, де вони вже виставлені на огляд. Запрошую усіх бажаючих підтримати наш благодійний захід!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x