Черкасці будуть передавати показники лічильника води через Інтернет

Черкасці будуть передавати показники лічильника води через Інтернет

Щомісяця черкасці, власники лічильників води, передають показники до КП «Черкасиводоканал». Про це «Новій Добі» повідомили в КП «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради.

Найгарячіша пора – останній тиждень місяця. У такі дні надходить більше ніж п’ять сотень дзвінків. Через це – часто зайняті телефонні лінії підприємства, на що й нарікають сумлінні споживачі. Своєю чергою «Черкасиводоканал» підказує: передавати показники приладів обліку можна не лише телефоном, а й через Інтернет.

За словами начальника служби реалізації води та стоків Валерія Власюка, уже половина жителів Черкас мають прилади обліку води, і кожного дня власників водомірів більшає.

Останнім часом ми раді вітати тенденцію, що черкасці стали свідоміші щодо економії води та заощадження власних коштів, у зв\’язку з чим встановлюють лічильники води. Відповідно щодня більшає споживачів, у яких виникає необхідність передавати показники лічильників на Водоканал. — зазначає Валерій Власюк. — На жаль, підприємство має обмежену кількість телефонних ліній, які не витримують такого великого напливу дзвінків, що, звісно, обурює людей. Хоч підприємство і працює над поліпшенням якості зв\’язку, я переконаний — перспектива за Інтернетом.

Порядок передачі показників лічильників через офіційний сайт підприємства www.vodokanal.ck.ua дуже простий, дає можливість у будь-який зручний для себе час, не виходячи з дому чи офісу, легко й швидко, а головне — без затримки, передати показники водомірів. Все, що необхідно — лише натиснути «Зареєструватися».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x