Про практичних жінок і нерішучих чоловіків

«Хто не знає, куди йде, ймовірно, прийде не туди» Лоренс Пітер

Якими є Ваші бажання? Чого Ви насправді хочете? Не Ваші батьки, не друзі, не реклама, яка постійно підказує, не партійні лозунги, не місія і візія Вашої фірми, а Ви, дійсно Ви? Більшість людей не може дати відповідь на це питання, у них не просто не записані їхні бажання (в ідеалі з ними треба ще працювати, одні викреслювати, коли здійсняться, інші дописувати та візуалізувати), а навіть нема їх у голові. І що цікаво, в основному не можуть сформулювати свої бажання саме чоловіки. Це показало опитування, яке провели «новодобівці» сьогодні, в день, коли люди в усьому світі пишуть листи Діду Морозу.

Жінки відповідали про свої бажання дуже чітко і «з місця в кар’єр», до того ж бажання були дуже конкретними: бездротові навушники для занять спортом, машину, оскільки важко на тренування тягати з собою форму й обладнання та ще й маленьку дитину, тижневий відпочинок в Закарпатті, гарного завершення сесії, шапку, шарф і нові рукавички, гарну нову роботу для сестри. З чоловіками було куди складніше. Від дуже абстрактного «хто зна», до ламп Аладіна, Снігуроньки, миру у всьому світі, і щоб всі люди були добрими, а діти – розумними. Чому чоловіки не можуть конкретизувати свої бажання? Невже вони нічого не хочуть? Як тоді нове буде приходити у наше життя, адже за авторитетним свідченням однієї реклами «саме чоловіки обертають землю».

Справедливості ради варто відзначити, що кілька конкретних бажань від чоловіків усе ж було – «новий виборчий кодекс» і безстрокова шенген-віза, але на цьому конкретика закінчилася. Звісно, багато хто говорив про завершення війни – це одне з найзаповітніших бажань чи не кожного українця, але якщо казати про тенденції, то конкретики від сильної половини людства було, на жаль, дуже мало.

Цілься в місяць – навіть, якщо схибиш, влучиш між зорі, – стверджував Лес Браун.
Намагаюсь дотримуватися цього принципу завжди, тому мої мрії завжди трохи масштабніші за те, що можу я теперішня, так у мене з’являється простір, щоб до них дорости. І те, що кілька місяців тому здавалося нездійсненним (як наприклад, наша МедіаШкола), усе більше набуває реальних рис, як-от завтрашнє перше заняття, на яке зареєструвалося уже 35 осіб.
Бажаю усім-усім мріяти і діяти, розписувати свої цілі і досягати їх, адже якщо ми дуже сильно чогось хочемо, то весь Всесвіт нам у цьому допомагає. Завдяки Пауло Коельйо і «Алхіміку» це вже загальновідома істина.

І з основних побажань Діду Морозу:
1) завершення війни і поверення усіх солдат, а особливо одного, якого чекаю найбільше;
2) успіху і процвітання МедіаШколі та усім її учням;
3) високих прибутків мені, друзям і колегам (мінімум по 10 тисяч гривень у місяць);
4) відвідати Грецію;
5) сукня з вишивкою бісером білим по білому.

Мрійте і хай Ваші мрії збуваються. Адже лише той, хто бачить невидиме, може досягнути неможливого (Френк Гейнс).
І не вірте тим балбесам, які кажуть, що про бажання треба мовчати, бо інакше вони не збудуться. Думайте логічно, адже як інакше Всесвіт дізнається чого хочете саме Ви?
Усім скептикам рекомендую подивитися фільм «Траса 60», якщо після нього не станете мрійником, то хоча б гарно проведете вечір.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x