У Кам’янці відзначили День працівників сільського господарства

У Кам’янці відзначили День працівників сільського господарства

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хліба.

Відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Завдяки наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

16 листопада 2016 року у районному будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства.

У Кам’янці відзначили День працівників сільського господарства

Перед присутніми виступили заступник голови обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, перший заступник голови Кам’янської райдержадміністрації Богдан Солошенко, голова районної ради Сергій Сундуков, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Вадим Косюченко та інші.

У своєму виступі Богдан Миколайович зазначив:

– Зичимо добра, удачі злагоди вам і вашим родинам. Нехай майбутнє входить у кожну сім\’ю щедрим достатком і миром, хай у ваших оселях буде затишно від тепла та любові. Щастя рясного, здоров\’я міцного на довгий рік.

За традицією у день професійного свята своїх власників знайшли грамоти Головного управління агропромислового розвитку, районної державної адміністрації, районної ради, управління агропромислового розвитку райдержадміністрації та премії, які було вручено в урочистій обстановці.

По закінченню урочистої частини відбувся святковий концерт.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x