Школа пом’янула «Небесну Сотню»

Школа пом’янула «Небесну Сотню»

У ротонді Констисторії Української Православної Церкви США в Сомерсеті, Нью-Джерзі, 22 лютого було відслужено Панахиду в пам’ять «Небесної сотні». Головними учасниками події стали учні та вчителі Школи українознавства при Українській православній церкві св. Андрія Первозваного у Савт Бавнд Бруку, Нью-Джерзі.

Школа пом’янула «Небесну Сотню»

Панахиду відслужив настоятель церкви митрофорний протоєрей о. Юрій Сівко. З ним співслужили оо. Василь Пасакас, Василь Шак, Юрій Бобко, Святослав Готь, іподиякон Ярослав Білоган, студенти семінарії Павло Висоцький, Максим Журавський, Андрій Ватрич. Були проголошені прізвища полеглих.
У ротонді було встановлено стенд в пам’ять полеглих. Діти тримали портрети з життєписами героїв. Апостолами ХХІ ст. назвав їх о. Василь Пасакас, який звернувся до присутніх з проповіддю. Жалобний вірш прочитала Аня Гакало. Слово мала директор школи Ярослава Данищук. Пролунала пісня «Пливе кача по Тисині».

Школа пом’янула «Небесну Сотню»

Школа пом’янула «Небесну Сотню»

Цього дня в школі увесь день був присвячений Революції Гідности. Діти під керівництвом вчительки Оксани Дякун виготовили паперових ангеликів з іменами героїв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x